Back to the top

Pernil Salat

Pernil Salat és primer que res un grup d’amics.

Neix a finals del 2018 a Lleida per posar música a un projecte amb la finalitat de recaptar fons per la Marató de tv3 d’aquell mateix any. De la mà de 7 joves estudiants de música del Conservatori l’Intèrpret neix Pernil Salat, un grup de versions de ponent amb un objectiu meridianament clar: muntar una festassa allà on anem capaç de satisfer qualsevol públic.

A partir d’aquí agafa embranzida i esdevé un projecte professional i de notòria qualitat musical i artística. Això ho aconseguim gràcies a un variadíssim i molt elaborat repertori que comprèn tots els gèneres de la música popular de les últimes dècades: des de la música catalana més festiva fins al rock de la Movida Madrileña, passant pels èxits internacionals i fins i tot versions de la música urbana que triomfa en el mercat musical a dia d’avui. 

Aquest repertori juntament amb una posada en escena molt acolorida construeixen un espectacle energètic on el públic es converteix en el nostre còmplice i aconseguim un clímax festiu, divertit, de rauxa… que no deixa ningú sense moure l’esquelet. En definitiva: nosaltres fem música i vosaltres sou l’espectacle!

Play Video

CONCERTS:

Properament més esdeveniments...

SEGUEIX-LOS:

U98 Music S.L. © 2022